هزینه هوشمندسازی ساختمان

هزینه هوشمندسازی ساختمان

هوشمندسازی ساختمان یکی از جدیدترین و محبوب‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا است که به سرعت در حال گسترش است. این تکنولوژی با استفاده از تجهیزات و نرم‌افزارهای هوشمند، امکان کنترل و مدیریت تجهیزات و سیستم‌های مختلف ساختمان را از راه دور و با استفاده از تلفن همراه، تبلت یا سایر دستگاه‌های هوشمند فراهم می‌کند. در ادامه به هزینه های هوشمندسازی ساختمان در سیم چین می پردازیم.

هوشمندسازی ساختمان چقدر هزینه دارد؟

هزینه هوشمند کردن ساختمان‌ها به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله این عوامل می‌توان به قدمت ساختمان، متراژ آن، نوع سیستم انتخابی و همینطور برند تجهیزات شما بستگی دارد. این هزینه به عوامل مختلفی مانند اندازه ساختمان، تعداد و نوع تجهیزات هوشمند و سطح پیچیدگی پروژه بستگی دارد. با این‌حال، با یکی از روش‌های زیر می‌توان آن را تخمین زد:

  • محاسبه هزینه هوشمندسازی ساختمان بر اساس مترمربع

هزینه هوشمندسازی بر اساس هر مترمربع سطح ساختمان تخمین زده می‌شود. برای تخمین هزینه بر اساس این روش، ابتدا باید هزینه نصب هر یک از تجهیزات هوشمند مورد نظر را مشخص و سپس با ضرب این هزینه در متراژ سطح ساختمان، هزینه کل را محاسبه کنید.

  • محاسبه هزینه هوشمندسازی ساختمان بر اساس تجهیزات

هزینه هوشمندسازی ساختمان بر اساس تعداد و نوع تجهیزات هوشمند نصب‌شده در ساختمان تخمین زده می‌شود. برای هر یک از تجهیزات، باید هزینه نصب و هزینه خرید را در نظر بگیرید و سپس با جمع کردن هزینه‌ تمام تجهیزات، هزینه کل را محاسبه کنید.

  • محاسبه هزینه هوشمندسازی ساختمان بر اساس سطح پوشش شبکه

هزینه بر اساس تعداد و نوع تجهیزات شبکه‌ای مورد استفاده در ساختمان تخمین زده می‌شود. برای هر یک از تجهیزات شبکه‌ای، باید هزینه نصب و خرید را در نظر بگیرید و سپس با جمع زدن هزینه‌ کلیه تجهیزات، هزینه کل را تخمین بزنید.

در حالت کلی، هزینه هوشمندسازی ساختمان را می‌توان به‌صورت زیر برآورد کرد:

هزینه هوشمندسازی یک آپارتمان 100 متری با استفاده از تجهیزات و سیستم‌های هوشمند  کم ارزان‌قیمت، با استفاده از تجهیزات و سیستم‌های هوشمند متوسط ‌قیمت متوسط و با استفاده از تجهیزات و سیستم‌های هوشمند  کامل گران‌قیمت هستند.

عوامل تاثیرگذار در قیمت هوشمندسازی ساختمان

 

عوامل تاثیرگذار در قیمت هوشمندسازی ساختمان
عوامل تاثیرگذار در قیمت هوشمندسازی ساختمان

 

عوامل مختلفی برقیمت هوشمندسازی خانه تاثیر می‌گذارند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

 

  • اندازه ساختمان
  • نوع ساختمان
  • نوع تجهیزات
  • سطح پیچیدگی پروژه
  • شرکت مجری
  • مکان ساختمان
  • قدمت ساختمان
  • تعداد و نوع خدمات
  • فناوری‌های پیشرفته

 

 هوشمندسازی ساختمان و کاهش هزینه ها

هوشمندسازی ساختمان به خودی خود باعث کاهش هزینه‌ها می‌شود. به این صورت که در مواقعی که نیاز به استفاده از ساختمان نیست، می‌توان با کنترل وسایل داخل ساختمان در مصرف آب، برق و گازی که در ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد، در هزینه‌ها صرفه جویی نمود. 

 

هزینه‌های خانه هوشمند به چه عواملی بستگی دارد؟

در قسمت‌های پیشین به اختصار در مورد عوامل مؤثر در هزینه هوشمندسازی خانه‌ها صحبت کردیم. در این قسمت قصد داریم توضیحات مفصل‌تری در این باره بدهیم.

هزینه‌های خانه هوشمند
هزینه‌های خانه هوشمند

 

قدمت ساختمان

هرچه ساختمان قدمت بیشتری داشته باشد، هزینه هوشمندسازی نیز بالاتر می‌رود. چرا که مدل سیم‌کشی‌ها و یا سایر سیستم‌های به کار گرفته شده در ساختمان‌های قدیمی‌تر، هیچ تناسبی با سیستم‌های به روز امروزی ندارد. بنابراین در صورتی که ساختمان‌ها قدمت بالاتری داشته باشند، باید هزینه بیشتری نیز متحمل شوید. اما اگر ساختمانی که قرار است هوشمند شود، در حال ساخت باشد، می‌توان با هزینه کمتر و از همان ابتدا ساختمان را طوری طراحی کرد که به آسانی هوشمند شود.

نوع سیستم مورد استفاده

 

از دیگر عوامل مؤثر در هزینه‌ها می‌توان به نوع سیستم‌هایی اشاره کرد که برای هوشمندسازی انتخاب می‌شود. سیستم هوشمندسازی بی‌سیم و باسیم و ترکیبی، سه نوع مدلی هستند که مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیستم هوشمندسازی بی‌سیم ساختمان ممکن است گرانتر از سیستم هوشمندسازی باسیم باشد. اختلاف قیمتی که وجود دارد به دلیل این است که تکنولوژی بی‌سیم کاربردهای بیشتری را در سیستم هوشمندسازی فراهم می کنند. این کاربردها شامل قابلیت کنترل دسترسی، نورپردازی، سیستم‌های صوتی و تصویری، حفاظت از امنیت و غیره.

متراژ

 متراژ ساختمان می‌تواند تأثیر زیادی در قیمت هوشمندسازی آن داشته باشد. در ساختمان‌های بزرگتر، به دلیل نیاز به تجهیزات پیشرفته تر و پوشش گسترده‌تر، هزینه هوشمندسازی بیشتر است. همچنین، استفاده از سیستم‌های هوشمند به منظور کنترل و مدیریت تجهیزات و اتصال آن‌ها به یکدیگر در ساختمان‌های بزرگ، ممکن است نیاز به نصب سیم و کابل بیشتری داشته باشد که هزینه را افزایش می‌دهد.

برند تجهیزات

عامل بعدی برندی است ک برای هوشمندسازی مورد استفاده قرار می‌‌گیرد. البته که برندهای خارجی پرهزینه‌تر خواهند بود. از میان برندهای داخلی نیز می‌توان برندهایی با قیمت‌های مناسب‌تر و یا برندهای گران‌قیمت‌تر را پیدا کرد.

بودجه و سلیقه مشتری

مهم‌ترین عامل تأثیرگذار در هزینه هوشمندسازی ساختمان همین مورد است. این مشتری است که تعیین می‌کند چقدر باید برای هوشمندسازی ساختمان خود هزینه نماید. بنابراین با توجه‌ به‌ سلیقه‌ و بودجه‌ای که مشتری برای این کار در نظر گرفته‌، می‌توان هزینه‌ نهایی هوشمندسازی را تخمین زد.

بهترین تجهیزات هوشمندسازی خانه

بهترین تجهیزات هوشمندسازی، تجهیزاتی هستند که دارای قابلیت ارتباط با سایر تجهیزات را داشته باشند و از کارایی، کیفیت بالا، دقت و قابلیت گسترش و توسعه بالایی برخوردار باشند. همچنین موجب افزایش راحتی و امنیت ساکنین ساختمان شوند. این تجهیزات شامل موارد زیر است:

  • حسگرهای هوشمند
  • سیستم‌های خودکار کنترل‌شده
  • تجهیزات هوشمند نورپردازی
  • سیستم‌های هوشمند تهویه مطبوع
  • تجهیزات هوشمند امنیتی
بهترین تجهیزات هوشمندسازی ساختمان
بهترین تجهیزات هوشمندسازی ساختمان

 

قیمت لوازم هوشمندسازی ساختمان

لوازمی که برای هوشمندسازی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند بسیار متنوع هستند. با این حال این شما هستید که باید انتخاب کنید که چه ابزاری مورد نیاز شماست و کدام یک از آنها برایتان کارآیی ندارند. از جمله ابزارهای مورد نیاز در سیستم‌های هوشمندسازی می‌توان به دوربین‌های نظارتی، ابزار مور نیاز برای کنترل عبور و مرور، سیستم پلاک‌خوان، تجهیزات بررسی اثر انگشت، دزدگیرها، سنسورهای نشت دود یا گاز، کلید و پریزهای هوشمند و …. اشاره نمود.

هوشمندسازی ساختمان مراحل و اشکال مختلفی دارد و بنا به نیاز شما نیز هزینه نهایی برآورد می‌شود. برای مثال اگر بخواهید ساختمان را از لحاظ سرمایش و گرمایش کنترل کنید، نیاز به پنل‌های شوفاژ مخصوص و کلید و پریزهای هوشمند دارید. در صورتی که بخواهید ساختمان را در برابر سرقت و یا آتش‌سوزی ایمن کنید، نیاز به ابزار مرتبط با این کار دارید. بنابراین این شما و نیازهای شما هستند که قیمت نهایی هوشمندسازی را تعیین می‌کنند.

 

سخن پایانی

هوشمندسازی ساختمان یک تکنولوژی مدرن و پیشرفته است که مزایای زیادی دارد. با این حال، هزینه اولیه آن نسبتاً بالا است. بنابراین، قبل از هوشمندسازی ساختمان، باید مزایا و معایب آن را به‌دقت بررسی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس مستقیم