مجری تاسیسات برقی

اجرای تاسیسات برقی

اجرای تاسیسات الکتریکی ساختمان یکی از اصلی ترین بخش های ساختمان می باشد که مراحل طراحی، مشاوره، اجرا و همچنین نظارت را شامل خواهد شد. از اصول ساختمان سازی در دنیای مدرن، طراحی بر اساس نوع و مکان قرار گیری تاسیسات الکتریکی در ساختمان ها می باشد.

طراحی تاسیسات الکتریکی شامل طراحی سیستم های روشنایی، آسانسور و همچنین پله برقی، سیستم های هشدار دهنده، سیستم صاعقه گیر، طراحی تابلوها و اریزرها است. اجرای تاسیسات الکتریکی ساختمان بسیار مهم است و به همین دلیل نیاز به تیمی قوی و با تجربه برای اجرا و طراحی دارد.

با توجه به اینکه تاسیسات الکتریکی در مهندسی عمران بسیار مهم است چنانچه این بخش از پروژه های عمرانی حذف شو ساختمان سازی نیز بی فایده خواهد شد زیرا چنانچه تاسیسات الکتریکی نباشد استفاده از وسایل برقی برای رفاه و اسایش نیز وجود نخواهد داشت و در نتیجه زندگی بدون روشنایی و نور نیز امکان پذیر نخواهد بود.

اصول اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌ها

 توجه به اصول اجرای تاسیسات برقی برای طراحی و اجرای تأسیسات الکتریکی و برقی در ساختمان‌ها (اعم از مسکونی، تجاری و …) بسیار مهماست و باید طبق اصول و استانداردهای مشخصی کار کرد. این اصول و مقررات را می‌توان را در دستورالعمل‌ها و مقررات تنظیم شده در سازمان‎‌ها و دستگاه‌های اجرایی حوزه برق و ساختمان مشاهده نمود. برای اینکه مجوز ادامه کارهای ساختمان‌ در حال ساخت صادر شود، اجرای تأسیسات الکتریکی باید مطابق با این اصول پیش بروند. همه این دستورالعمل‌های برای اجرای اصولی‌ کار و همینطور به منظور حفظ ایمنی ساختمان‌ها اعمال می‌شوند.

 

مجری تاسیسات برق و الکتریکی

مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان

مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان کاری سخت و تخصصی است؛ اما فرآیند اجرای تاسیسات الکتریکی ساختمان به طور خلاصه ازاین‌قرار است:

طراحی نقشه لوله کشی و سیم کشی

اولین کاری که برای سیم کشی ساختمان باید انجام بگیرد؛ طراحی نقشه است.

نصب تجهیزات الکتریکی

در این بخش که مرحله نهایی کار است نصب تجهیزات الکتریکی انجام می‌شود.

ترازبندی

در این بخش نحوه قرارگیری کلید و پریز با توجه به استانداردها انجام می‌شود.

لوله‌گذاری و سیم‌کشی

لوله‌ها و سیم‌ها توسط تکنسین در مکان‌های مشخص شده قرار می‌گیرند.

کنده کاری

در این بخش نیروهای کار با توجه به مسیری که تکنسین مشخص کرده کنده‌کاری انجام می‌دهند.

شرکت طراحی تاسیسات الکتریکی

گام اول در راه‌اندازی تاسیسات برقی پیش از هر چیزی، طراحی تاسیسات الکتریکی است. شاید در گذشته و در ساختمان‌های بسیار کوچک این اتفاق بدون طراحی و با دانش تجربی انجام می‌شد.

در آن زمان تاسیسات الکتریکی تا این حد پیچیده نبود؛ و وسایل و سازه‌های برقی تا این حد در زندگی ما مؤثر نبودند. اجرای تاسیسات الکتریکی و مکانیکی برای ساختمان‌های امروزی بدون طراحی نقشه امکان‌پذیر نیست.
مهندسان این حوزه، برای چنین طراحی‌هایی فاکتورهای مهم و اساسی را در نظر می‌گیرند که به زیرساخت‌های هر ساختمان برمی‌گردد.

مجری تاسیسات برقی

انچه مجری تاسیسات برقی مستلزم به اجرایش است، در ابتدا طراحی الکتریکی و سپس برنامه‌ریزی، اجرا است. نظارت بر توسعه و نصب تجهیزات الکتریکی، ازجمله تجهیزات روشنایی، سیستم‌های قدرتی، سیستم‌های آتش‌نشانی و ایمنی، قطعات الکترونیکی و زیرساخت‌های ارتباطات صوتی است. مجری پروژه‌های برق ساختمان ایمنی بیشتر و همین‌طور صرفه‌جویی را همه مراحل در نظر می‌گیرد. برنامه‌ریزی درست و دقیق و تسلط به دانش روز و تکیه به تجربه‌های متعدد، از امتیازات یک مجری تاسیسات الکتریکی مسلط و معتبر است.

وظایف مجری تاسیسات برقی:

  1. نصب و نگهداری تجهیزات: نصب انواع تجهیزات الکتریکی نظیر مدارک، رله‌ها، مفاتیح، دستگاه‌های اندازه‌گیری، ترانس‌ها و … به منظور ایجاد سیستم‌های الکتریکی بسیار کامل.

  2. سیم‌کشی و اتصالات: انجام سیم‌کشی‌های الکتریکی بر اساس نقشه‌های طراحی و تمهیدات الکتریکی مورد نظر.

  3. راه‌اندازی و تست: انجام تست‌های مختلف بر روی تجهیزات و سیستم‌های الکتریکی به منظور اطمینان از عملکرد صحیح آن‌ها.

  4. بهره‌برداری و نگهداری: ارائه خدمات بهره‌برداری و نگهداری برای تاسیسات الکتریکی جهت حفظ و بهبود عملکرد طولانی‌مدت آن‌ها.

  5. رعایت استانداردها و مقررات: اطمینان از اجرای تمامی عملیات مطابق با استانداردها، ضوابط و مقررات مربوط به ایمنی و عملکرد تاسیسات الکتریکی.

  6. مدیریت پروژه: برنامه‌ریزی، مدیریت منابع، زمان‌بندی و کنترل اجرای عملیات تاسیسات برقی.

در انتخاب یک مجری تاسیسات برقی، بهتر است تجربیات و نمونه‌کارهای آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که مجری انتخابی توانایی‌ها و تجربه لازم برای انجام پروژه شما را دارد. همچنین، درخواست پیشنهادات و مقایسه قیمت‌ها نیز می‌تواند به شما در انتخاب مناسب کمک بسیاری نماید.

انواع خدمات ما در اجرای تاسیسات برقی

اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌های مسکونی و تجاری

نصب و راه‌اندازی سیستم‌های نورپردازی در تأسیسات الکتریکی ساختمان

پشتیبانی و نگهداری تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌ها

اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌های صنعتی و تولیدی

هوشمند سازی مدارس

انواع سیم کشی ساختمان

اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌های سبز

اجرای تأسیسات الکتریکی در ساختمان‌های بلندمرتبه

پروژه های اجرای تاسیسات الکتریکی

برای داشتن بهترین اجرای تاسیسات برقی لازم است، دقت و مطالعه زیادی در انتخاب طراح و مجری پروژه های برق داشته باشیم. چرا که این بخش اهمیت فراوانی در امنیت ساختمان دارد و اگر درست اجرا نشود، ممکن است هزینه‌های جبران‌ناپذیری را به سازنده و همین‌طور کسانی که می‌خواهند سالیان سال در ساختمان زندگی کنند، تحمیل کند. بنابراین رعایت نکات اساسی در فراهم کردن شرایط مناسب برای زندگی در ساختمان ضروری هستند. برای اطمینان خاطر و ایجاد ذهنیت از فرآیند اجرای تاسیسات الکتریکی ساختمان تصاویر برخی از این پروژه‌های تاسیسات الکتریکی اجرا شده را در ادامه خواهید دید:

قیمت اجرای پروژه برق ساختمان توسط مجری برق

قیمت اجرای پروژه برق ساختمان توسط مجری برق به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهندس مجری تاسیسات الکتریکی، متخصص و برقکار و دیگر نیروهای مرتبط دستمزدشان را بر اساس پارامترهای متفاوتی همچون متراژ محاسبه می‌کنند؛ و با توجه به تجهیزات و وسایل به‌کاربرده شده قیمت نهایی را تعیین می‌کنند.

درمجموع قیمت اجرای تأسیسات برقی ساختمان، مستقیم به نرخ دستمزد و قیمت تجهیزات دارد. برای اطلاع بیشتر از لیست قیمت برق‌کاری می‌توانید بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

اجرای حرفه‌ای

زمانبندی حساب‌شده

قیمت گذاری رقابتی

کیفیت کار بالا

نکاتی برای بهبود ایمنی در اجرای تأسیسات الکتریکی

با اینکه برق فواید و کاربردهای فراوانی دارد، اما هنگام استفاده از آن در فضاهای مختلف باید توجه زیادی به نحوه اجرای کار داشت. چرا که به همان میزان که ارزشمند و مفید است، به همان اندازه هم ممکن است خطرآفرین و دردسرساز باشد. بنابراین هنگام اجرای کارهای تأسیساتی برقی و الکتریکی باید نکاتی را مد نظر قرار داد تا هم هنگام اجرا و هم در هنگام استفاده از این تأسیسات با مشکلات کمتری مواجه شویم.

اجرای چاه ارت

یکی از نکات مهم برای بهبود ایمنی، اجرای چاه ارت است. نکته دیگر این است که حریم شبکه‌های توزیع برق باید تا ساختمان به اندازه مناسب باشد. ارتفاع نصب کلیدهای فن باید استاندارد و حدود 120 سانتی‌متر از زمین باشد. بهتر است از کلیدهای حفاظت جان استفاده شود. فاصله فیوزها از کف و از لوله‌های گاز، همینطور فاصبه کلیدها از شیر آب و گاز و چهارچوب درها باید استاندارد باشد. سیم‌کشی‌ها باید سه سیمه باشند تا مشکلات کمتری ایجاد نمایند و ایمنی بیشتری ایجاد کنند.

سیم‌کشی

از گذشته تاکنون دو نوع سیم‌کشی برای ساختمان وجود داشته نوع توکار و روکار. سیم‌کشی روکار تقریباً منسوخ و از رده خارج است. در مواردی محدود که امکان کندن مجدد دیوار وجود ندارد، از آن استفاده می‌شود.
سیم کسی توکار هم چند نوع دارد. سیم‌کشی توکار با جعبه فیوز، سیم‌کشی توکار با کلید و پریز، سیم‌کشی با جعبه‌تقسیم

تعداد انشعابات از فیوز

تعداد انشعابات از فیوز نباید بیش از حد مجاز (12 عدد) باشد. بهتر است همه طبقات آژیر اعلام حریق داشته باشند و همچنین بالای هر اتومبیل وسیله‌ای برای اطفاء حریق موجود باشد. در صورتی که ارتفاع ساختمان بیش از 21 متر باشد، باید صاعقه‌گیر روی آن نصب شود. این نکات تنها بخش کوچکی از نکات مهمی است که باید هنگام اجرای تأسیسات الکتریکی ساختمان‌ها مورد توجه قرار گیرد

مجری تاسیسات برقی مشهد

مجموعه سیم‌چین یکی معتبرترین مجری تاسیسات برقی مشهد است. این مجموعه با استفاده از خبره‌ترین مهندسان و برق‌کاران توانسته پروژه‌های مهمی در این زمینه به ثمر برساند.
رعایت ایمنی، استفاده از بهترین تجهیزات و اعلام بهترین قیمت مجری برق برخی از مزایای این مجموعه است.

مجری تاسیسات الکتریکی

درخواست اجرای تاسیسات الکتریکی

آنچه مسلم است برای اجرای هر مرحله در پروژه‌های ساختمانی باید به دانش مهندسان و متخصصان آن حوزه مراجعه می‌کنیم تا بهترین خدمات را در هر بخش دریافت کنیم؛ راه‌اندازی تجهیزات برقی ساختمان هم از این قاعده مستثنا نیست. هرچقدر طراحی و اجرای تاسیسات الکتریکی و برقی ساختمان اصولی‌تر باشد عمر بهره‌وری از آن طولانی‌تر خواهد بود.
برای گرفتن مشاوره از بهترین مهندسان این حوزه می‌توانید با مجموعه سیم چین (مجری تاسیسات ساختمان) تماس بگیرید و درخواست اجرای تاسیسات الکتریکی خود را ثبت کنید.

سوالات متداول

بستگی به متراژ ساختمان، زمان اجرای پروژه متغیر خواهد بود. در مرحله مشاوره و طراحی، زمان تخمینی اعلام خواهد شد. و مجموعه و مجری تاسیسات برقی، بعد از بستن قرارداد ملزم خواهد بود در طول زمان تخمینی پروژه را به اتمام برساند.

بله. برای اجرای تاسیسات الکتریکی قراردادی بسته خواهد شد. در این قرارداد جزییاتی مانند، کیفیت محصولاتی که مجری تاسیسات برق از آن‌ها استفاده خواهد کردو زمان اجرای پروژه ذکر خواهد شد. تا از ایجاد هرگونه سوءتفاهم در طول کار جلوگیری شود.

بله. ازآنجاکه مجری برق ساختمان نیاز به حضور فیزیکی مدام برای برنامه‌ریزی و اجرای طرح دارد. امکان اجرای در تمام شهرها وجود ندارد.

بله. ازآنجاکه مجری پروژه‌های برق ساختمان، عوامل فیزیکی متعددی را برای طراحی و اجرای پروژه لحاظ می‌کند، در مرحله اول  بازدید و ملاقات حضوری انجام می‌شود.

تماس مستقیم