مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه

مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه

مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه را باید به مهندسان آن واگذار کنید تا ساختمان ایده‌آلتان را به شما تحویل دهند. متخصصان هر کدام نسبت به کارشان حرفه‌ای و به آن چیزی که انجام می‌دهند مسلط هستند. اگر نسبت به قیمت اجرای تاسیسات الکتریکی خانه شک دارید می‌توانید مصوبه اتحادیه‌ها را چک کنید و متناسب با متراژ خانه آن را محاسبه کنید. برای آن که یک کار زیبا و ساختمانی نورانی را به دست بیاورید باید کمی صبور باشید تا متخصصان کارشان را به درستی تمام کنند. اجرای تاسیسات برقی یکی از اصول اولیه برای هوشمند سازی ساختمان است.

نحوه و مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان

تاسیسات برقی خانه
تاسیسات برقی خانه

برای آنکه مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه را به درستی پیش ببرید باید بدانید که چه کارهایی را انجام دهید. این مراحل شامل:

  1. نقشه ساختمان را کامل باید در دست داشته‌باشید تا بدانید در کدام بخش باید هر وسیله را قرار دهید. برای مثال لامپ‌های کل خانه، سیستم صوتی و تصویری، آیفون، سوکت های برق، سیستم اطفاء حریق، برق اضطراری و موتورخانه.
  2. نقشه کشیده‌شده را باید به صورت اجرا در بیاورید.
  3. کلیدها را باید بر روی دیوار به صورت کاملا موازی و یکدست دربیاورید. این کار را با کشیدن خط تراز با شلینگ تراز یا تراز لیزی انجام دهید.
  4. مسیر لوله‌ها را شیار بزنید.
  5. جای قوطی ها را دربیاورید.
  6. جای لامپ‌ها را در سقف کاملا مشخص کنید و آن بخش‌ها را بکنید یا سوراخ کنید.
  7. قوطی های کلید و پریز و … را نصب کنید.
  8. لوله‌ها را به طور کامل نصب کنید. همچنین ثابت لوله های ورودی و خروجی از فیوز را ثابت کنید.
  9. لوله‌های روی زمین را نصب کنید و لوله‌های آنتن و تلفن را کاملا مشخص کنید.
  10. مکان های که لوله باید خمیده شود را به کمک گرما، مشعل و فنر آن بخش ها را خم کنید.
  11. برای سینی های برق موجود بر روی داکت باید محافظ بسازید.
  12. حالا لوله‌های کف را بپوشانید.
  13. جعبه فیوز را نصب کنید.
  14. جعبه آنتن، ماهواره و تلفن را نصب کنید.
  15. تامین ارتینگ ساختمان (راه اندازی چاه ارت)
  16. لوله‌گذاری فولادی آسانسور، موتورخانه و مکان‌هایی که در نقشه قراردارند.

قیمت اجرای تاسیسات برقی خانه و ساختمان

مراحل اجرای تاسیسات برقی خانه نیازمند افراد متخصص و آموزش‌دیده است. درصورتی که شما آموزش دیده نباشید، امکان خطرات جانی و مالی برایتان وجود دارد. قیمت اجرای تاسیسات الکتریکی خانه بستگی به متراژ هر ساختمان و طبق مصوبه اتحادیه‌ها می‌باشد. برای هر منطقه این مصوبه متفاوت می‌باشد که شما می‌توانید از طریق اتحادیه‌ها قیمت اجرای تاسیسات الکتریکی خانه را بدانید.

اجرای تاسیسات برقی صنعتی و تجاری

مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان
مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان

وقتی صحبت از پیمانکاران برق تجاری در مقابل صنعتی می شود، برقکاران تجاری عمدتاً در مکان های غیر مسکونی باز برای عموم کار می کنند. فضاهای تجاری شامل فروشگاه‌های خرده فروشی، رستوران‌ها، ساختمان‌های بلند، دفاتر و دیگر فضاهای تجاری است. همچنین در محیط هایی مانند شهرستان ها، سازمان های دولتی، مدارس و سیستم های بیمارستانی نیز اجرای تاسیسات برقی تجاری اتفاق می‌افتد.

یک برقکار تجاری می تواند برای یک شرکت واحد نیز کار کند. به این معنی که آنها یک متخصص داخلی و برای آن کسب و کار خاص آماده خدمت هستند. به عنوان مثال، یک مرکز خرید، مرکز پزشکی، بانک یا خرده فروش ممکن است به جای تماس با یک پیمانکار خارجی، یک برقکار تمام وقت استخدام کنند. با این حال، برخی از شرکت‌ها نیز برای پشتیبانی الکتریکی به پیمانکاران خارجی متکی هستند. گاهی اوقات، این پیمانکاران خدمات تجاری و مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه را ارائه می دهند.

پیمانکاران برق تجاری در مقایسه با برقکاران صنعتی رایج ترند و بر کارهای عمومی‌تری تمرکز می‌کنند. پیمانکاران برق تجاری وظایف الکتریکی را از تاسیسات وسایل روشنایی گرفته تا تعمیرات بزرگ را انجام می‌دهند. برخی از وظایف آنها شامل تعمیرات، نگهداری، طراحی و ساخت سیستم های الکتریکی در یک محل کار خاص است.

مراحل اجرا تاسیسات برقی صنعتی و تجاری

در طول مراحل طراحی و ساخت، برق‌کارهای تجاری با مالکان ساختمان، معماران و مشاوران مشاور همکاری می‌کنند. به عنوان مثال، هنگامی که صحبت از انتخاب مجرای لوله ها و سازه‌های لوله مورد نیاز برای رعایت قوانین برق می شود، پیمانکاران تجاری آماده‌اند.

برقکارهای تجاری شامل:

  • سیم کشی مجدد
  • نصب تجهیزات
  • طراحی سیستم های الکتریکی
  • اتصال آلارم های امنیتی، سوئیچ ها و چراغ ها
  • تعمیر و نگهداری سیستم های سرمایشی و گرمایشی
  • آموزش کارآموزان یا رهبری یک تیم

برق‌کارهای تجاری بر اطمینان از عملکرد مؤثر و ایمن سیم‌کشی یا ساختار اجزای الکتریکی در مشاغل تجاری نیز تمرکز می‌کنند. گاهی اوقات کار آنها با وظایف یک پیمانکار برق صنعتی همپوشانی دارد. این پیمانکاران هنگام تعمیر و نصب مستقیماً با مشتریان کار و هر چیزی از مشکلات کوچک الکتریکی گرفته تا نصب بزرگ تجهیزات جدید را برطرف می کنند.

اجرای تاسیسات برقی صنعتی

اجرای تاسیسات برقی صنعتی
اجرای تاسیسات برقی صنعتی

امروزه تاسیسات برق صنعتی نیازمند متخصصان حرفه‌ای است. ماشین‌آلات، تجهیزات، زیرساخت‌ها، سیستم‌های کنترل و دوموتیک‌ها طبق یک برنامه کاری تعیین‌شده برای فرآیندهای تجاری و تولیدی مستقر و به هم متصل می‌شوند که به مؤثرترین روش اجرا می‌شوند. علاوه بر این، مسائلی مانند ایمنی، پایداری و مزیت های رقابتی نیاز مستمر به نوآوری های شرکت های صنعتی را می طلبد.

مراحل اجرای تاسیسات برقی صنعتی در بسیاری از صنایع از جمله موارد زیر انجام می‌گیرد:

  • صنعت تولید
  • مهندسی ماشین آلات
  • صنعت پردازش زباله
  • صنعت بازیافت
  • شرکت های حمل و نقل فله
  • شرکت های حمل و نقل
  • صنایع تبدیلی مواد غذایی
  • صنایع شیمیایی (پترو)
  • مراحل اجرا تاسیسات برقی صنعتی
  • راه اندازی تولید بی عیب و نقص در بخش صنعتی
  • عملکرد صحیح نصب با کمک بهترین مهندسان
  • مدیریت پروژه برق به بهترین شیوه
  • برنامه ریزی دقیق اجرای کارها
  • انتخاب پیمانکاران فرعی مناسب
  • ائتلاف این پیمانکاران فرعی
  • ارتباط و هماهنگی با مشتری نهایی
  • راه حل های سریع و انعطاف پذیر در طول برنامه ریزی و تغییرات مفهومی

جمع بندی برای اجرا تأسیسات ساختمان

مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه یا مکان‌های صنعتی و تجاری، هرکدام نیازمند متخصص مربوط به خودش است. در هر مرحله از اجرای تاسیسات نیازمند ایمنی کامل می‌باشد چراکه در صورت بروز هر گونه حادثه قطعا خسارات زیادی را متحمل می‌شوید. قیمت اجرای تاسیسات الکتریکی خانه بستگی به متراژ خانه و آن چیزی که دولت تعیین می‌کند دارد. قیمت اجرای تاسیسات الکتریکی صنعتی و تجاری نیز کاملا براساس قوانین کشوری و متراژ هر ساختمان می‌باشد. تنها کافیست که مراحل اجرا تاسیسات برقی خانه را به متخصصان آن واگذار کنید تا خانه‌ای زیبا را به شما تحویل دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس مستقیم