خدمات مشاوره و طراحی تاسیسات الکتریکی در تمام ایران

طراحی تاسیسات الکتریکی

طراحی تاسیسات الکتریکی چیست؟

طراحی تاسیسات الکتریکی در واقع به طراحی و ساخت انواع سیستم های الکتریکی گفته می شود. در واقع به مجموع برنامه ریزی، آزمایش ها و انواع نظارت بر توسعه تجهیزات الکتریکی، طراحی تاسیسات الکتریکی محسوب می شود. این طراحی ها شامل مواردی مانند تجهیزات روشنایی، قطعات الکتریکی، زیر ساخت های الکتریکی، تجهیزات سیستم صنعتی، سیم کشی ها، سیستم های قدرت برق و… است. بسیاری از پروژه‌های طراحی الکتریکی با ایده‌ای شروع می‌شوند که از بخش بازاریابی، فروش یا بخش تحقیق و توسعه در یک شرکت سرچشمه می‌گیرد. پروژه های طراحی الکتریکی ممکن است نشان دهنده یک محصول جدید قابل فروش باشد و یا ممکن است به دنبال بهبود عملکرد محصول یا یک سیستم باشد.

خدمات طراحی تاسیسات الکتریکی

تاسیسات الکتریکی مجموعه ای از تجهیزات مهم و کاربردی برای بهبود عملکرد انرژی الکتریکی، از نقطه اتصال به گیرنده مورد نیاز است که برای این تاسیسات نیازمند روشی ایمن و یک برنامه ریزی دقیق است. اما سوال اصلی اینجا است که چه خدماتی جزء طراحی تاسیسات الکتریکی است؟

سیستم های آتش نشانی

طراحی و نصب سیستم های اعلام حریق، روشنایی اضطراری و سیستم های ورودی درب ها

سیستم های امنیتی

طراحی و نصب سیستم های امنیتی اعم از دزدگیر و دوربین مدار بسته .

پانل های توزیع

نصب و ارتقاء بردهای اصلی و تابلوهای توزیع تا 4000 آمپر.

منابع تغذیه

نصب و راه اندازی منابع تغذیه 12-24 / 50 / 230 / 400 / 480 / 690 ولت.

 

انواع کابل کشی ها

طراحی و نصب شبکه، سیم کشی داده، فیبر نوری و سیستم های ارتباطی (از CAT5-CAT7). خدمات نقشه برداری کامل داده ها

رسانه ها

نصب تلویزیون، ماهواره، LAN بی سیم برای مراکز رسانه ای، کنفرانس ها، اتاق های هیئت مدیره و غیره.

خدمات PV خورشیدی

طراحی، نصب و راه اندازی کامل خدمات خورشیدی PV – از جمله بسیاری از سیستم های 50-100 کیلووات برای مزارع.

نقاط شارژ EV

طراحی، نصب و راه اندازی نقاط شارژ EV برای وسایل نقلیه.

 

ادارات، مدارس، کارخانه ها و…

برنامه ریزی و طراحی دقیق برای نصب سیم کشی ها، با توجه به نیاز شغل مورد نظر.

نقشه طراحی تاسیسات الکتریکی
نقشه طراحی تاسیسات الکتریکی

مشاوره طراحی تاسیسات الکتریکی

شما می توانید برای هرگونه خدمات الکترونیکی، از یک مشاور طراحی تاسیسات الکتریکی مشورت بگیرید که با توجه به نیاز، محیط کار و برنامه کاری شما، سیستم الکتریکی مناسبی طراحی شود.

نمونه کار طراحی تاسیسات الکتریکی

نمونه کار های طراحی الکتریکی شامل عملکرد روشنایی که مربوط به مجتمع های مسکونی نصب و تاسیسات الکتریکی شامل تمام تجهیزات الکتریکی ثابتی است که از طریق کنتور برق تامین می شود. این نمونه از نحوه ِ کارکرد یک طراحی تاسیسات الکتریکی است که در این بخش دارای کابل هایی است که معمولاً در دیوارها و سقف ها پنهان می شوند. لوازم جانبی که در این سیستم برای ایمن کار لازم است شامل سوکت ها، کلیدها و اتصالات چراغ و… می شود، در این قسمت واحد مصرف کننده (جعبه فیوز) که شامل تمام فیوزها، قطع کننده های مدار و ترجیحاً دستگاه های جریان باقیمانده (RCD) است .عوامل زیادی در ایجاد یک تاسیسات الکتریکی خوب نقش دارند.

نحوه طراحی تاسیسات الکتریکی

محدوده ولتاژ پایین از 0 ولت تا 1000 ولت در جریان متناوب و از 0 ولت تا 1500 ولت در جریان مستقیم است. خارج از جهان و جریان مستقیم سپس طراحان باید مناسب ترین ولتاژ نامی را در این محدوده ولتاژها انتخاب کنند. هنگامی که به یک شبکه عمومی LV متصل می شود، نوع جریان و ولتاژ نامی قبلاً توسط Utility انتخاب و اعمال می شود.

در این صورت رعایت مقررات ملی در اولویت دوم طراحان تاسیسات برقی قرار دارد. مقررات ممکن است بر اساس استانداردهای ملی یا بین المللی مانند سری IEC 60364 باشد.

انتخاب تجهیزات منطبق با استانداردهای ملی یا بین المللی محصول و تأیید صحیح نصب کامل شده وسیله ای قدرتمند برای ارائه یک نصب ایمن با کیفیت مورد انتظار است. تعریف و تطبیق با تایید و آزمایش تاسیسات برقی در پایان آن و همچنین زمان های دوره ای، ایمنی و کیفیت این تاسیسات را در طول چرخه عمر آن تضمین می کند. انطباق تجهیزات با توجه به استانداردهای مناسب محصول مورد استفاده در نصب نیز برای سطح ایمنی و کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

شرایط محیطی بیشتر و سخت تر می شود و باید در مرحله طراحی نصب در نظر گرفته شود. این ممکن است شامل مقررات ملی یا منطقه ای با توجه به مواد مورد استفاده در تجهیزات و همچنین از بین بردن نصب در پایان عمر آن باشد.

نقشه طراحی تاسیسات الکتریکی و مسیرها
نقشه طراحی تاسیسات الکتریکی و مسیرها

نکات طراحی تاسیسات الکتریکی

عوامل زیادی در ایجاد یک تاسیسات الکتریکی نقش دارند مانند:

  • اطمینان از وجود پریزهای کافی برای وسایل برقی، برای به حداقل رساندن استفاده از آداپتورهای پریز چندراهه و سیم های عقب
  • روکش ها برای جلوگیری از تماس انگشتان با قطعات زنده در محل قرار دارند (سوئیچ های شکسته یا آسیب دیده باید بدون تاخیر تعویض شوند)
  • یک محافظ دستگاه جریان باقیمانده (RCD) برای ایجاد حفاظت بیشتر در برابر شوک الکتریکی نصب شده است
  • ترتیبات اتصال زمین رضایت بخشی وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که فیوز یا قطع کننده مدار می تواند به سرعت یک خطای الکتریکی را قبل از ایجاد شوک الکتریکی یا آتش سوزی برطرف کند.
  • ترتیبات اتصال محافظ رضایت بخش در جایی که لازم است وجود دارد (بنابراین هرگونه خطر برق گرفتگی تا رفع عیب به حداقل می رسد)
  • مدارهای کافی برای جلوگیری از خطر و به حداقل رساندن ناراحتی در صورت بروز خطا ارائه شده است
  • کابل ها در رابطه با فیوز یا قطع کننده مدار محافظ مدار به درستی انتخاب و نصب می شوند

* RCD (دستگاه جریان باقیمانده) یک وسیله نجات دهنده است که برای جلوگیری از شوک الکتریکی کشنده در صورت لمس چیزی زنده مانند سیم لخت طراحی شده است. سطحی از حفاظت را فراهم می کند که فیوزهای معمولی یا قطع کننده های مدار نمی توانند ارائه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس مستقیم